Freeze-drying for the food industries. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Dalgleish, J. McNair (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: London-New York : Elsevier Applied Science Publishers Ltd., 1990
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 1851664076 (viaz.)
Fyzický popis: 230 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01198nam a2200361 a 4500
001 000023962
003 SVKK
005 19990614000000.0
008 950525s1990 xxk e engo
FMT
020 |a 1851664076 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxk  |c GB 
080 |a 57.086.132:664  |2 1997 
080 |a 664:57.086.132  |2 1997 
100 1 |a Dalgleish, J. McNair  |4 aut 
245 1 0 |a Freeze-drying for the food industries. /  |c J. McNair Dalgleish 
250 |a 1. vyd. 
260 |a London-New York :  |b Elsevier Applied Science Publishers Ltd.,  |c 1990 
300 |a 230 s. 
653 0 |a lyofilizácia  |2 SVKKKPH 
653 0 |a priemysel potravinársky  |2 SVKKKPH 
655 7 |a monografie  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 1-85166-407-6 
974 |a MI  |d 19950711 
974 |a PA  |d 19950707 
974 |a PA  |d 19990614 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.168552  |6 883513  |q 19950103  |5 2720275566  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 20140320  |u 1648  |w 000023962  |x 000010 
a02 0 |a 1851664076 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.168552  |j 883513  |i 2720275566  |s Absenčne