Developments in food proteins 7. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Hudson, B.J.F (Adapter)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: London-New York : Elsevier Applied Science Publishers Ltd., 1991
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Developments series
Témy:
ISBN: 1851665358 (viaz.)
Fyzický popis: 276 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720447227
IV.168614
Výpožičný pult Hlavná 10