Potravinárske aditívne látky. : Príručka metód špecifikácie identity a čistoty komerčných produktov... /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Šinková, Terézia (Compiler)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1995
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 491 s. : príl.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720041505
III.171691
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720309165
III.172925
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720412833
III.172926
Výpožičný pult Hlavná 10