Sensorische Lebensmitteluntersuchung. : Eine Einführung. /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Neumann, Ralph (Author), Molnár, Pál (Author)
Format: Book
Language:German
Published: Leipzig : Fachbuchverlag, 1991
Edition:2. vyd.
Subjects:
ISBN: 3343005371 (viaz.)
Physical Description: 300 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01181nam a2200373 a 4500
001 000026416
003 SVKK
005 19950517000000.0
008 950320s1991 gw e gero
FMT
020 |a 3343005371 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a ger 
044 |a gw  |c DB 
080 |a 614.31  |2 1997 
080 |a 663/664  |2 1997 
100 1 |a Neumann, Ralph  |4 aut 
245 1 0 |a Sensorische Lebensmitteluntersuchung. :  |b Eine Einführung. /  |c Ralph Neumann, Pál Molnár 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Leipzig :  |b Fachbuchverlag,  |c 1991 
300 |a 300 s. 
653 0 |a potraviny  |2 SVKKKPH 
653 0 |a kontrola  |2 SVKKKPH 
655 7 |a monografie  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Molnár, Pál  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 3-343-00537-1 
974 |a MI  |d 19950420 
974 |a PA  |d 19950410 
974 |a EG  |d 19950517 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.168056  |6 880354  |q 19950103  |5 26416-10  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 00000000  |u 0000  |w 000026416  |x 000010 
a02 0 |a 3343005371 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.168056  |j 880354  |i 26416-10  |s Absenčne