Guide to specifications for general notices, general analytical techniques, identification tests, test solutions and other reference materials.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 1991
Vydanie:1. vyd.
Edícia:FAO Food and Nutrition Paper. 5 Rev. 2.
Témy:
ISBN: (Karisblok)
Fyzický popis: 307 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720139267
V.200318
Výpožičný pult Hlavná 10