Hotelový a gastronomický manažment pre 4. ročník hotelových akadémií. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Papulová, Emília (Author), Kučera, Peter (Author), Trefil, Peter (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Media Trade, spol. s r.o.- Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1999
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 8008027215 (brož.)
Fyzický popis: 162 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720068648
V.204779
Výpožičný pult Hlavná 10