Vplyv transformácie na priestorové a štrukturálne zmeny potravinárskeho priemyslu na Slovensku. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Vlčková, Viera (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Ekonóm, vydavateľstvo, 1996
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 8022507466 (brož.)
Fyzický popis: 163 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720126290
III.171726
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720074141
III.172708
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720412741
III.172709
Výpožičný pult Hlavná 10