Chémia potravín. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Takácsová, Mária (Author), Pribela, Alexander, 1928- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenská technická univerzita, vydavateľstvo, 1996
Vydanie:1. vyd. - 1. dotlač.
Edícia:Edícia skrípt
Témy:
ISBN: 8022708615 (brož.)
Fyzický popis: 233 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720190072
V.197849
Výpožičný pult Hlavná 10
Povinný výt.  Požiadavka 2720049093
V.197253
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720060848
V.197850
Výpožičný pult Hlavná 10