Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu. /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Slovak |
Published: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita,
2000
|
Edition: | 3. nezmenené vyd. |
Subjects: | |
ISBN: |
8071376922 (brož.) |
Physical Description: |
206 s. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Email this
Celkový počet rezervácií:
0
Status | Due Date | Barcode Call Number |
Location | Description Sort |
Notes |
---|---|---|---|---|---|
Absenčne Place a Hold |
2720207625 V.205394 |
Výpožičný pult Hlavná 10 | |||
Absenčne Place a Hold |
2720786508 V.205204 |
Výpožičný pult Hlavná 10 | |||
Absenčne Place a Hold |
2720786533 V.205395 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |