Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Čuboň, Juraj, Haščík, Peter (Author), Kačániová, Miroslava (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788055208701 (viaz.)
Fyzický popis: 381 s. : il. ; 29 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Informácie: konzultanti@svkk.sk mob.:+421918245888 tel.:+421556222780
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Príručka / Študovňa 2720294401
IV.217664
Študovňa kníh Hlavná 10
Polička 24-Poľnohospodárstvo
Absenčne  Rezervovať 03/04/24 2720269849
IV.216771
Výpožičný pult Hlavná 10