Veľká kuchárska kniha oddelenej stravy. : Nové recepty od Ursuly Summovej s prehľadom hlavných potravín oddelenej stravy. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Summ, Ursula (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
German
Vydané: Martin : Neografia, a.s., 1999
Vydanie:3. vyd.
Témy:
ISBN: 8088892325 (viaz.)
Fyzický popis: 127 s. + 1 Príl.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720155826
V.204556
Výpožičný pult Hlavná 10