Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach I. diel

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Kendík, Konrád (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Nová práca, spol. s r.o., 1998.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 8096785788 (viaz. : 1. diel)
Fyzický popis: 623 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720175888
V.205029
Výpožičný pult Hlavná 10