Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník SOU učebného odboru mäsiar a údenár /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Kolda, Otakar, Horák, Petr (Author), Zelinka, Karel (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Czech
Published: Bratislava : Alfa, vydavateľstvo, 1994.
Edition:3. vyd.
Series:Edícia potravinárskej literatúry
Subjects:
ISBN: 8005007981 (brož.)
Physical Description: 374 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01469nam a2200421 a 4500
001 000068621
003 SVKK
005 20110428174651.0
008 990224s1994 xo e 000 0 slo d
FMT
020 |a 8005007981 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h cze 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 637.5(075.3)  |2 1997 
100 1 |a Kolda, Otakar 
245 1 0 |a Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník SOU učebného odboru mäsiar a údenár /  |c Otakar Kolda, Petr Horák, Karel Zelinka. 
250 |a 3. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Alfa, vydavateľstvo,  |c 1994. 
300 |a 374 s. 
490 1 |a Edícia potravinárskej literatúry 
500 |a Preklad z čes. orig. 
653 0 |a mäso  |2 SVKKKPH 
653 0 |a spracovanie  |2 SVKKKPH 
653 0 |a učebnice stredných škôl  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Horák, Petr  |4 aut 
700 1 |a Zelinka, Karel  |4 aut 
830 0 |a Edícia potravinárskej literatúry 
910 |a svkkk 
919 |a 80-05-00798-1 
974 |a MI  |d 19990224 
974 |a PA  |d 19990224 
974 |a PA  |d 19991108 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.164481  |6 874670  |q 20060125  |5 2720068698  |8 20060125  |e  000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 20110527  |u 1230  |w 000068621  |x 000010 
a02 0 |a 8005007981 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.164481  |j 874670  |i 2720068698  |s Absenčne