Suroviny pre 1. až 3. ročník SOU učebný odbor cukrár, cukrárka /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Bláha, Ludvík (Author)
Ďalší autori: Šrek, František
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Alfa, vydavateľstvo, 1994.
Vydanie:2. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
Témy:
ISBN: 8005008899 (brož.)
Fyzický popis: 339 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720399318
III.164480
Výpožičný pult Hlavná 10