Rheological characterisation of gels and foams for food. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Carozza, Silvia (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Düsseldorf : VDI Verlag GmbH, 2001
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Fortschritt-Berichte VDI Nr. 101.
Landtechnik/Lebensmitteltechnik
Témy:
ISBN: 3183101149 (brož.)
Fyzický popis: xiv, 160 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 78883-10
IV.187323
Výpožičný pult Hlavná 10