Hygiena alimentorium 19 : kvalita potravín z pohľadu výrobnej a kontrolnej činnosti : zborník prednášok a posterov /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Bystrický, Pavel (Compiler)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Štátna veterinárna správa, 1998.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 8071480282 (brož.)
Fyzický popis: 228 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01296nam a2200373 a 4500
001 000083211
003 SVKK
005 20220301143328.0
008 020124s1998 xo e sloo
FMT
020 |a 8071480282 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 613.28(082)  |2 1997 
245 0 0 |a Hygiena alimentorium 19 :  |b kvalita potravín z pohľadu výrobnej a kontrolnej činnosti : zborník prednášok a posterov /  |c zost. Pavel Bystrický. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Štátna veterinárna správa,  |c 1998. 
300 |a 228 s. 
504 |a Názov a resumé angl. 
653 0 |a hygiena potravín  |2 SVKKKPH 
653 0 |a technológia  |2 SVKKKPH 
653 0 |a zborníky  |2 SVKKKPH 
655 7 |a zborníky  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Bystrický, Pavel  |4 com 
910 |a svkkk 
919 |a 80-7148-028-2 
974 |a UH  |d 20020213 
974 |a KL  |d 20020204 
974 |a MI  |d 20020218 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.190360  |6 944190  |q 20020103  |5 2720146336  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 20130325  |u 1751  |w 000083211  |x 000010 
a02 0 |a 8071480282 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.190360  |j 944190  |i 2720146336  |s Absenčne