Návrh reštrukturalizácie potravinárskeho priemyslu podľa jednotlivých odvetví. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Ižáková, Viera (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2000
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Štúdia Č. 52/2001.
Témy:
ISBN: 8080581959 (brož.)
Fyzický popis: 77 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720074140
III.188886
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720016418
III.194267
Výpožičný pult Hlavná 10