Oddelená strava doma a v reštaurácii. : Kombinácie. Rozumné menu - čo k čomu. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Carlsson, Sonja (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
German
Vydané: Bratislava : Media klub, spol. s r.o., 1999
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Kompas
Témy:
ISBN: 8088963095 (viaz.)
Fyzický popis: 72 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720017556
III.194453
Výpožičný pult Hlavná 10