Ovplyvňovanie bachorovej fermentácie prežúvavcov. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Baran, Miroslav (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Košice : Harlequin Quality, 2002
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 8096882422 (viaz.)
Fyzický popis: Preruš. s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720021352
IV.189859
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720021353
IV.189860
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 92787-30
IV.189861
Výpožičný pult Hlavná 10