Grundbegriffe der Ernährungslehre /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Baessler, Karl-Heinz (Author), Fekl, Werner (Author), Lang, Konrad (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Berlin : Springer, 1973.
Vydanie:1. Aufl.
Edícia:Heidelberger Taschenbücher Bd. 119
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 169 .
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 114885-10
II.215242
Výpožičný pult Hlavná 10