Hygiena potravin / 1. Maso a masné výrobky /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965.
Edícia:Živočíšná výroba
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 629 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720153089
IV.35875
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 116935-20
IV.35876
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 116935-30
IV.35877
Výpožičný pult Hlavná 10