Jatočná kvalita hydinového a králičieho mäsa : studijní zpráva /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Kočiová, Eva (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Praha : Ústav vědeckotechnických informací, 1972.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Studijní informace
Živočišná výroba 10
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 83 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01077nam a2200301 a 4500
001 000119232
005 20090926225512.0
008 040101s1972 xr e sloo
FMT
020 |a (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xr  |c CZ 
100 1 |a Kočiová, Eva  |4 aut 
245 1 0 |a Jatočná kvalita hydinového a králičieho mäsa :  |b studijní zpráva /  |c Eva Kočiová. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Ústav vědeckotechnických informací,  |c 1972. 
300 |a 83 s. 
490 1 |a Studijní informace 
490 1 |a Živočišná výroba  |v 10 
500 |a Názov aj angl.,rus. 
830 0 |a Studijní informace 
830 0 |a Živočišná výroba  |v 10 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.199693  |6 486528  |q 20090926  |5 119232-10  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000119232  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.199693  |j 486528  |i 119232-10  |s Absenčne