Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Čuboň, Juraj (Author), Haščík, Peter (Author), Hollý, Rastislav (Author), Jurenková, Michaela (Author), Hlebová, Miroslava (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020.
Vydanie:Vydanie: prvé
Témy:
ISBN: 9788055222066
Fyzický popis: 133 strán : grafy, tabuľky ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720753141
IV.238801
Výpožičný pult Hlavná 10