Koreninová paprika, jej botanické vlastnosti a pestovanie, chemické zloženie a technologické spracovanie.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Špaldon, E. (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: 1948.
Fyzický popis: 250 s.+obr.+27 lit.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Prezenčne  Požiadavka 2720357822
III.2106
Výpožičný pult Hlavná 10
Prezenčne  Požiadavka 2720359233
III.3212
Výpožičný pult Hlavná 10
Prezenčne  Požiadavka 2720150973
III.11770
Výpožičný pult Hlavná 10