Koreninová paprika, jej botanické vlastnosti a pestovanie, chemické zloženie a technologické spracovanie.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Špaldon, E. (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: 1948.
Physical Description: 250 s.+obr.+27 lit.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Prezenčne  Place a Hold 2720357822
III.2106
Výpožičný pult Hlavná 10
Prezenčne  Place a Hold 2720359233
III.3212
Výpožičný pult Hlavná 10
Prezenčne  Place a Hold 2720150973
III.11770
Výpožičný pult Hlavná 10