Liquid chromatographic analysis of food and beverages : proceedings of a Symposium on the Analysis of Foods and Beverages by HPLC, held in Honolulu, Hawaii, April 1-6, 1979. Volume 2 /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Charalambous, George, 1922- (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: New York ; San Francisco ; London : Academic Press, 1979.
Vydanie:1st ed.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 563 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720274229
IV.99205
Výpožičný pult Hlavná 10