Masové konservy /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Lát, Jaromír 1921- (Author), Hökl, Jan 1907-1951 (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1954.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Řada potravinářské literatury
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 419 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Prezenčne  Požiadavka 2720345809
III.18361
Výpožičný pult Hlavná 10
Prezenčne  Požiadavka 2720314791
III.32448
Výpožičný pult Hlavná 10