Náuka o potravinách / : pomocná kniha pre vyššie školy výživy, pre školy sociálne a pre potreby pracovníkov v potravinárstve a v pohostinstve /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Antonín, Mirko (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Štátne nakladateľstvo, 1952.
Vydanie:1. vydanie
Fyzický popis: 332 strán, fotografie.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Prezenčne  Požiadavka 2720744021
II.10810
Výpožičný pult Hlavná 10
Prezenčne  Požiadavka 133704-10
II.10809
Výpožičný pult Hlavná 10