Potravinárska mikrobiológia /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Arpai, Ján (Author), Bartl, Vladimír (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Alfa, 1977.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: viaz.
Fyzický popis: 280 s. + 3 príl.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720071105
IV.90023
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720154946
IV.90024
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 143964-30
IV.90025
Výpožičný pult Hlavná 10