Potravinářská mikrobiologie : vysokoškoškolská učebnice /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Hampl, Bohuš, 1899-1975
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Bratislava : Státní nakladatelství technické literatury, Alfa, 1968.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Řada potravinářské literatury
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 276 s. : fotogr., tab.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 143966-10
IV.60575
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 143966-20
IV.60881
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 143966-30
IV.60882
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720012737
IV.60883
Výpožičný pult Hlavná 10