Proteins as human food : proceedings of the Sixteenth Easter School in Agricultural Science, University of Nottingham, 1969 /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Lawrie, Ralston Andrew (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: London : Butterworths, 1970.
Vydanie:1 st ed.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 525 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00950nam a2200241 a 4500
001 000148767
005 20091223072423.0
008 040101s1970 xxk e eng d
FMT
020 |a (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxk  |c GB 
245 0 0 |a Proteins as human food :  |b proceedings of the Sixteenth Easter School in Agricultural Science, University of Nottingham, 1969 /  |c edited by Ralston Andrew Lawrie. 
250 |a 1 st ed. 
260 |a London :  |b Butterworths,  |c 1970. 
300 |a 525 s. :  |b il. 
700 1 |a Lawrie, Ralston Andrew  |4 edt 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.100093  |6 443582  |q 20091223  |5 2720447322  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20190904  |u 1817  |w 000148767  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.100093  |j 443582  |i 2720447322  |s Absenčne