Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu 2. zväzok Mäsný priemysel

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Lörincz, F. (Author), Kárpát, Gy (Author), Tóth-Baranyi, I. (Author), Vértes, J. (Author)
Ďalší autori: Hatvani, František (Translator), Šimončič, Albert (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Undetermined
Vydané: Bratislava : Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry, 1956.
Vydanie:1. vydanie
Edícia:Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 390, [1] s. : obr., tab.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Prezenčne  Požiadavka 2720347153
III.27201
Výpožičný pult Hlavná 10
Prezenčne  Požiadavka 163563-10
II.74338
Výpožičný pult Hlavná 10
Prezenčne  Požiadavka B174644
II.35476
Výpožičný pult Hlavná 10