Výroba morčacieho mäsa /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Mašura, Dušan (Author), Mastihuba, Tomáš (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Pôdohospodárske vydavateľstvo, 1962.
Vydanie:1. vyd.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 82 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00903nam a22002531 4500
001 000174458
005 20100111084138.0
008 021222s1962 xo e slo d
FMT
020 |a (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Mašura, Dušan  |4 aut 
245 1 0 |a Výroba morčacieho mäsa /  |c Dušan Mašura, Tomáš Mastihuba. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Pôdohospodárske vydavateľstvo,  |c 1962. 
300 |a 82 s. :  |b il. 
700 1 |a Mastihuba, Tomáš  |4 aut 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.64544  |6 299488  |q 20100111  |5 174458-10  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000174458  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.64544  |j 299488  |i 174458-10  |s Absenčne