Základy pekařské technologie : kontrola surovin, skladování a stručný popis základních podmínek pro pekařskouvýrobu /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Tomsa, V. (Author), Matějovský, K. (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Práce, 1953.
Vydanie:1. vyd.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 37 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Prezenčne  Požiadavka 177909-10
II.15210
Výpožičný pult Hlavná 10