Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Adámek, Karel, 1905-1969 (Author), Smotlacha, Miroslav, 1920-2007 (Author), Preininger, Vladimír, 1901-1974 (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1969
Vydanie:2. vyd.
Fyzický popis: 269, [3] s. : [4] fareb. fot. príl.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720245619
II.174518
Výpožičný pult Hlavná 10