Mikrobiologické laboratórne cvičenia pre 2. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych, všetkých študijných odborov /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Tvrdoň, Milan, 1927-
Ďalší autori: Szemesová, Mária (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Alfa, 1979.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 162 s. : il., tab.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 185125-10
II.251029
Výpožičný pult Hlavná 10