Základy vývoje nových potravinářských výrobků : marketing /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Baker, R.C (Author), Hahn, P.W (Author), Robbins, K.R (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
English
Vydané: [S.l.] : [s.n.], [1990]
Témy:
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 28 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Povinný výt.  Požiadavka 2720983697
V.174785
Výpožičný pult Hlavná 10