Základy technológie potravinárskeho priemyslu /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Schwaer, Ľudovít (Author), Müller, Ladislav (Author), Križan, Vladimír (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1958.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Vysokoškolské učebné texty
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 349 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01527nam a22003371a 4500
001 000191296
005 20101005221411.0
008 041220s1958 xo e slo d
FMT
020 |a (brož.)  |c Kčs 15,70 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Schwaer, Ľudovít  |4 aut 
245 1 0 |a Základy technológie potravinárskeho priemyslu /  |c Ľudovít Schwaer, Ladislav Müller, Vladimír Križan. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Slovenské pedagogické nakladateľstvo,  |c 1958. 
300 |a 349 s. :  |b il. 
490 1 |a Vysokoškolské učebné texty 
500 |a Vyd. Vysoká škola ekonomická v Bratislave 
521 1 |a Určené pre internú potrebu poslucháčov Výrobne ekonomickej fakulty 
700 1 |a Müller, Ladislav  |4 aut 
700 1 |a Križan, Vladimír  |4 aut 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK16  |b Sklad Pribinova 3. posch.  |3 V.16995  |6 158427  |q 19581005  |5 2720863359  |8 20060125  |e  0000  |f 09  |s Prezenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000191296  |x 000020 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK16  |b Sklad Pribinova 3. posch.  |3 V.22760  |6 163299  |q 19581005  |5 2720845140  |8 20060125  |e  0000  |f 09  |s Prezenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000191296  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 3. posch.  |a V.16995  |j 158427  |i 2720863359  |s Prezenčne 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 3. posch.  |a V.22760  |j 163299  |i 2720845140  |s Prezenčne