Technológia trvanlivého pečiva pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilíšť /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Skoupil, Jan (Author), Skalický, Josef 1933- (Author)
Other Authors: Csáderová, Ľubomíra (Translator)
Format: Book
Language:Slovak
Czech
Published: Bratislava : Alfa, 1986.
Edition:3. vyd.
Series:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: (viaz.)
Physical Description: 434 s. + 4 príl.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01128nam a2200265 a 4500
001 000191433
005 20091207181135.0
008 970103s1986 xo e slo d
FMT
020 |a (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h cze 
100 1 |a Skoupil, Jan  |4 aut 
245 1 0 |a Technológia trvanlivého pečiva pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilíšť /  |c Jan Skoupil, Josef Skalický ; z čes. orig. Technologie trvanlivého pečiva pro 1. a 2. ročník OU a UŠ prel. Ľubomíra Csáderová. 
250 |a 3. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Alfa,  |c 1986. 
300 |a 434 s. +  |e 4 príl. 
490 1 |a Edícia potravinárskej literatúry 
700 1 |a Skalický, Josef  |d 1933-  |4 aut 
700 1 |a Csáderová, Ľubomíra  |4 trl 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.308990  |6 734401  |q 20091207  |5 191433-10  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000191433  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.308990  |j 734401  |i 191433-10  |s Absenčne