Trvanlivost, zaruční doby a péče o jakost potravinářských výrobků /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Smíšková, Jindra (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Merkur, 1991
Vydanie:2. vyd.
ISBN: 8070326123 (brož.)
Fyzický popis: 155 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 191601-10
II.340192
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 191601-20
II.343980
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 191601-30
II.343981
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 191601-40
II.343982
Výpožičný pult Hlavná 10