Potraviny a nápoje : pre 1., 2. a 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebné odbory kuchár, čašník, servírka /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Schaller, Rudolf, 1926-1986 (Author), Kružliak, Peter, 1924- (Author), Forró, Anton (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1981.
Vydanie:4. vyd.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 369 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720131496
II.267316
Výpožičný pult Hlavná 10