Hygiena produkcie potravín /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Pleva, Ján (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Príroda, 1980.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Vysokoškolské učebné texty
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 204 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 207512-10
V.123055
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 207512-20
V.123056
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 207512-30
V.123057
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 207512-40
V.123058
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 207512-50
V.123059
Výpožičný pult Hlavná 10