Šlechtění bramboru : Metody používané ve šlechtěnía při hodnocení šlechtitelského materiálu bramboru /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Zadina, Josef, 1921- (Author), Jermoljev, Evžen (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Academia, 1976.
Vydanie:1. vyd.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 359 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 209970-10
IV.86787
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 209970-20
IV.87192
Výpožičný pult Hlavná 10