Technológia pre 4. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych študijný odbor kvasná technológia /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Daněk, Josef, 1819-1890 (Author), Procházka, Stanislav, 1940- (Author), Ferkl, Pavel (Author)
Ďalší autori: Schaller, Rudolf, 1926-1986 (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Alfa, 1983.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 404 s. : obr.+ [1] voľná tb. príl.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720847637
II.281782
Výpožičný pult Hlavná 10