Textúra potravín /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Krkošková, Bernadetta, 1940- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Praha : Alfa Státní nakladatelství technické literatury, 1986.
Vydanie:1. vyd
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 193 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720453845
III.137124
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720685015
III.128649
Výpožičný pult Hlavná 10