Ztráty při kuchyňské přípravě pokrmů /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Paulus, Josef (Author), Cidlinský, Lubomír (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Merkur, 1989
Vydanie:2. přeprac. a dopl. vyd.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 158 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 215078-10
II.329111
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B72398
II.327895
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B73546
II.329112
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B73547
II.329113
Výpožičný pult Hlavná 10