Technologie rybné výroby pro 2. ročník středních odborných učilišť. 1 /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Hořejší, Jan (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Středisko techn. inf. potravinář. prům. Výz. ústavu potravin. prům., 1991
Vydanie:1. vyd.
ISBN: 8085120224 (brož.)
Fyzický popis: 194 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka B53878
II.340924
Výpožičný pult Hlavná 10