Hygienická problematika farbív používaných v potravinárstve. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Szokolay, Alexander, 1925- (Author), Malkus, Zdeněk (Author)
Ďalší autori: Macúch, Pavel, 1917-1988 (Author of introduction, etc.)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1966.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:HEMI. Sbírka prací z hygieny, epidemiologie, mikrobiologie a imunologie sv. 4
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 187 s. : ttab., gr.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720048037
II.153849
Výpožičný pult Hlavná 10