Food Process Engineering /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Leniger, H. A. (Author), Beverloo, W. A. (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Dordrecht Boston : D. Reidel Publ. Co., 1975.
Vydanie:1st ed.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 552 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00909nam a2200265 a 4500
001 000228001
005 20100806214802.0
008 040101s1975 ne e eng d
FMT
020 |a (viaz.)  |c Kčs 1160,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a ne  |c NL 
100 1 |a Leniger, H. A.  |4 aut 
245 1 0 |a Food Process Engineering /  |c H. A. Leniger, W. A. Beverloo. 
250 |a 1st ed. 
260 |a Dordrecht  |a Boston :  |b D. Reidel Publ. Co.,  |c 1975. 
300 |a 552 s. 
700 1 |a Beverloo, W. A.  |4 aut 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.89293  |6 562223  |q 20100806  |5 228001-10  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000228001  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.89293  |j 562223  |i 228001-10  |s Absenčne