Konzervář : technologie nápojů pro 3. roč. odborných učilišť a učňovských škol, oboru konzervář, specializace - nápojový průmysl /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Balaštík, Jaroslav, 1925- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1977.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Řada potravinářské literatury
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 263 s. : ob., tb., fot.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 229629-10
II.233162
Výpožičný pult Hlavná 10